| SI | EN
EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Novi projekti

Visoka zdravstvena šola v Celju bo v prihodnjem obdobju kot partnerica sodelovala v naslednjih mednarodnih raziskovalnih in razvojnih projektih:

·      Multicultural Care in European Intensive Care Unit (MICE-ICU). Projekt je v okviru programa Erasmus+ (Ključna akcija: Sodelovanje za inovacije in izmenjavo dobrih praks/Strateško partnerstvo za poklicno izobraževanje in usposabljanje) prijavilo Strokovno združenje za anesteziologijo in intenzivno zdravstveno nego iz Poljske. V projektu sodeluje 6 partnerjev. Projekt traja od 1. 10. 2016 do 30. 9. 2018. 

·      »Competence of the use of Research Knowledge in Nursing - International evaluation and comparison (ReKNOW)«. Projekt koordinira Seinäjoki University of Applied Sciences (Finska). V projektu sodeluje 6 partnerjev.

·      »Mentor's competences«. Projekt koordinira University of Oulu, Faculty of Medicine, Reseach Unit of Nursing Science and Health management, Finska.

V raziskovalnih in razvojnih projektih bodo sodelovali viskokošolski učitelji ter dodiplomski in podiplomski študenti Visoke zdravstvene šole v Celju.