| SI | EN
EN
15. Študentska konferenca
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
15. Študentska konferenca
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

pred. Ivanka Limonšek

Ivanka Limonšek, dipl.m. s., univ. dipl. org

Habilitacijski naziv in področje izvolitve: Predavateljica za področje Zdravstvene nege otroka in mladostnika

E-pošta: ivanka.limonsek@vzsce.si

Telefonska/mobilna številka: 00386 41 711 191

Govorilne ure: po dogovoru po e-pošti oz. po telefonu po predhodnem dogovoru

Nosilec predmetov: Zdravstvene nega otrok in mladostnikov z duševno motnjo, Zdravstvena nega otrok in mladostnikov z duševno motnjo

Kratek življenjepis: Rojena je v Mariboru leta  1971. Srednjo zdravstveno šolo Juga Polak Maribor je končala leta 1990. Visoko šolo za zdravstveno nego je končala v Ljubljani, diplomirala je leta 1998. V letu 2001 je opravila izobraževanje v Denverju, v Coloradu in pridobila licenco za izvajalca Inštruktor Denver II presejalnega testa.  Leta 2003 je končala šolanje na Fakulteti za organizacijske vede in pridobila naziv univerzitetna diplomirana organizatorka dela. Bila je članica  standardizacijske skupine na MZZ za izvedbo standardizacije slovenskih otrok v starosti 0-5 let.

V letu 2004 je habilitirana na takratni VZŠ Maribor in postala predavateljica za področje ZN otroka in mladostnika. Leta 2007 je postala Procesni vodja za E-Qalin.

V letu 2008 je prejela strokovni naziv Samostojni svetovalec, s strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Leta 2010 je bila habilitirana na VZSCE.

Prva zaposlitev je bila na Dispanzerju za predšolske otroke v ZD dr. Adolfa Drolca Maribor, nato pa v Razvojni ambulanti kot vodja negovalnega tima. Od leta 2005 je zaposlena kot vodja zdravstvene službe v ZUDV Dornava.

Je članica izvršnega odbora pediatrične sekcije in član strokovne skupine za izvajanje nadzorov s svetovanjem na MZZ.

Povezava do Cobiss.si

Šifra raziskovalca: 91219

Mentorstvo na študijskem programu prve stopnje: Ni prostih mest