| SI | EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Novice

 • 3. prijavni rok za vpis v 1. letnik študijskega programa Zdravstvena nega

  14. 9. 2020
  3. prijavni rok za vpis v 1. letnik študijskega programa Zdravstvena nega bo potekal od 14. 9. do 18. 9. 2020. Prostih je 6 vpisnih mest.
 • Objavljen izvirni znanstveni članek projekta MICE-ICU

  20. 8. 2020
  V oktobrski številki revije Intensive and Critical Care Nursing bo objavljen članek z naslovom European intensive care nurses’ cultural competency: An international cross-sectional survey. Avtorji članka so sodelujoči raziskovalci v projektu MICE-ICU, med njimi tudi visokošolski učitelji VZŠCE, izr. prof. dr. Kristijan Breznik, izr. prof. dr. Filej, doc. dr. Kaučič in pred. Smrke.
 • Prijava za vpis v magistrski študijski program Paliativna oskrba 2020/2021

  6. 8. 2020
  Prijavni rok za vpis poteka do 20. 9. 2020. Informativni dan bo 3. 9. 2020 ob 16. uri.
 • 1.prijavni rok za vpis v 1. letnik ZN

  16. 6. 2020
  V 1. prijavnem roku za vpis v visokošolski študijski program Zdravstvena nega se je na 60 razpisanih mest prijavilo 102 kandidatov.
 • Ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa (covid-19)

  18. 5. 2020
  V prilogi je objavljen protokol in navodila za izvajanje študijskega procesa.
 • Odpoved pedagoškega procesa na VZŠCE

  12. 3. 2020
  Glede na epidemiološko situacijo vezano na koronavirus oz. COVID-19, usmeritve Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje Republike Slovenije ter priporočil Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije je dekanski kolegij Visoke zdravstvene šole v Celju sprejel naslednje ukrepe:
 • Odpoved strokovnih srečanj

  10. 3. 2020
  Obveščamo vas, da so načrtovana strokovna srečanja do nadaljnega odpovedana (QualMent, Nanda).
 • Odpoved kliničnih vaj za študente VZŠCE

  6. 3. 2020
  ​Zaradi preventivnih ukrepov glede Koronavirusa COVID-19 so do nadaljnjega odpovedane vse klinične vaje, ki potekajo v kliničnem okolju. Vljudno prosimo, da spremljate obvestila na spletni strani in na Novisu. Študijske obveznosti na VZŠCE potekajo po razpisanem urniku. Vaje v SIM centru potekajo po urniku. Hvala za razumevanje!
 • Razpis za sodelovanje študentov pri projektu ŠIPK

  18. 2. 2020
  Študente študijskega programa Zdravstvena nega prijazno vabimo k prijavi za sodelovanje v projektu ŠIPK - Optimizacija transporta pacientov na diagnostične preiskave v Splošni bolnišnici Celje. Več informacij v priloženem razpisu. Rok za prijavo je torek, 3. marec 2020.
 • VZŠCE ponovno pridobila projekt ŠIPK

  18. 2. 2020
  VZŠCE je bila ponovno uspešna pri pridobitvi projekta v okviru razpisa »Študentski inovativni projekti za družbeno korist« Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS. Izbran je bil projekt z naslovom Optimizacija transporta pacientov na diagnostične preiskave v Splošni bolnišnici Celje. V projektu bodo sodelovali študenti petih študijskih programov, ob sodelovanju dveh pedagoških mentorjev in mentorja iz Splošne bolnišnice Celje.