| SI | EN
EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Novice - 2020

 • Ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa (covid-19)

  18. 5. 2020
  V prilogi je objavljen protokol in navodila za izvajanje študijskega procesa.
 • Odpoved pedagoškega procesa na VZŠCE

  12. 3. 2020
  Glede na epidemiološko situacijo vezano na koronavirus oz. COVID-19, usmeritve Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje Republike Slovenije ter priporočil Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije je dekanski kolegij Visoke zdravstvene šole v Celju sprejel naslednje ukrepe:
 • Odpoved strokovnih srečanj

  10. 3. 2020
  Obveščamo vas, da so načrtovana strokovna srečanja do nadaljnega odpovedana (QualMent, Nanda).
 • Odpoved kliničnih vaj za študente VZŠCE

  6. 3. 2020
  ​Zaradi preventivnih ukrepov glede Koronavirusa COVID-19 so do nadaljnjega odpovedane vse klinične vaje, ki potekajo v kliničnem okolju. Vljudno prosimo, da spremljate obvestila na spletni strani in na Novisu. Študijske obveznosti na VZŠCE potekajo po razpisanem urniku. Vaje v SIM centru potekajo po urniku. Hvala za razumevanje!
 • Razpis za sodelovanje študentov pri projektu ŠIPK

  18. 2. 2020
  Študente študijskega programa Zdravstvena nega prijazno vabimo k prijavi za sodelovanje v projektu ŠIPK - Optimizacija transporta pacientov na diagnostične preiskave v Splošni bolnišnici Celje. Več informacij v priloženem razpisu. Rok za prijavo je torek, 3. marec 2020.
 • VZŠCE ponovno pridobila projekt ŠIPK

  18. 2. 2020
  VZŠCE je bila ponovno uspešna pri pridobitvi projekta v okviru razpisa »Študentski inovativni projekti za družbeno korist« Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS. Izbran je bil projekt z naslovom Optimizacija transporta pacientov na diagnostične preiskave v Splošni bolnišnici Celje. V projektu bodo sodelovali študenti petih študijskih programov, ob sodelovanju dveh pedagoških mentorjev in mentorja iz Splošne bolnišnice Celje.
 • Slovesnost ob 10-letnici VZŠCE in podelitev diplomskih listin

  30. 1. 2020
  V sredo, 29.1.2020, smo na VZŠCE obeležili 10-letnico delovanja visoke šole in podelili diplome sedemdesetim diplomantom študijskega programa Zdravstvena nega ter prvima dvema diplomantkama magistrskega študijskega programa Paliativna oskrba. Na slovesnosti so goste pozdravili dekan VZŠCE izr. prof. dr. Gorazd Voga, direktorica Regijskega študijskega središča Katja Esih, podžupanja Mestne občine Celje Breda Arnšek in predsednica Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije Monika Ažman.