| SI | EN
EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Iz teorije v prakso – kako pristopiti h kakovostni izdelavi učne negovalne dokumentacije?

IZ TEORIJE V PRAKSO - KAKO PRISTOPITI H KAKOVOSTNI IZDELAVI UČNE NEGOVALNE DOKUMENTACIJE

Vljudno vas vabimo na ustvarjalno popoldne z naslovom IZ TEORIJE V PRAKSO - KAKO PRISTOPITI H KAKOVOSTNI IZDELAVI UČNE NEGOVALNE DOKUMENTACIJE. Tutorsko srečanje bo potekalo v petek, 16. 3. 2018, ob 17. uri na Visoki zdravstveni šoli v Celju.
Srečanje je namenjeno študentom prvega letnika VZŠCE. Na srečanje se je potrebno prijaviti po e-pošti: info@vzsce.si do 13. 3. 2018. Ustvarjalno popoldne bo potekalo v manjši skupini, zato je število prijav omejeno. V primeru večjega interesa bo razpisan dodatni termin.

Pretekla tutorska srečanja

Tutorsko popoldne IZ TEORIJE V PRAKSO - KAKO PRISTOPITI H KAKOVOSTNI IZDELAVI UČNE NEGOVALNE DOKUMENTACIJE je potekalo v sredo, 29. 3. 2017, ob 16. uri na Visoki zdravstveni šoli v Celju. Srečanje je bilo namenjeno študentom prvega letnika VZŠCE, ki se pri opravljanju kliničnega usposabljanja prvič srečujejo z izdelavo učne negovalne dokumentacije.
Tutorsko srečanje za študente prvega letnika – IZ TEORIJE V PRAKSO – KAKO PRISTOPITI H KAKOVOSTNI IZDELAVI UČNE NEGOVALNE DOKUMENTACIJE? je potekalo v četrtek, 24. 03. 2016 ob 15.30 uri na VZŠCE.
2. tutorsko srečanje za študente prvega letnika – IZ TEORIJE V PRAKSO – KAKO PRISTOPITI H KAKOVOSTNI IZDELAVI UČNE NEGOVALNE DOKUMENTACIJE? je potekalo v sredo, 1. 6. 2016, pod mentorstvom viš. pred. mag. Kaučiča in študentke, koordinatorice tutorjev, Tine Razlag Kolar.