| SI | EN
EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Korak za korakom – od ideje do diplomskega dela

Ustvarjalno popoldne z naslovom KORAK ZA KORAKOM - OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA, je potekalo v četrtek, 30. 3. 2017, ob 16. uri na Visoki zdravstveni šoli v Celju. Srečanje je bilo namenjeno absolventom in študentom tretjega letnika VZŠCE.

KORAK ZA KORAKOM – OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA

Ustvarjalno popoldne z naslovom KORAK ZA KORAKOM – OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA bo potekalo v petek, 16. 12. 2016, ob 16. uri na Visoki zdravstveni šoli v Celju, v predavalnici C. Srečanje je namenjeno absolventom. Na srečanje se je potrebno prijaviti po e-pošti: info@vzsce.si do 13. 12. 2016. Ustvarjalno popoldne bo potekalo v manjši skupini, zato je število prijav omejeno na 15.

3. USTVARJALNO TUTORSKO POPOLDNE –

KORAK ZA KORAKOM – OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA

3. ustvarjalno popolne z naslovom KORAK ZA KORAKOM – OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA bo potekalo v torek, 10. 5. 2016, ob 15.30 uri na Visoki zdravstveni šoli v Celju, v predavalnici C. Srečanje je namenjeno študentom 3. letnika in absolventom. Na srečanje se je potrebno prijaviti po e-pošti: info@vzsce.si do 6. 5. 2016. Ustvarjalno popoldne bo potekalo v manjši skupini, zato je število prijav omejeno na 15.

2. USTVARJALNO TUTORSKO POPOLDNE –

KORAK ZA KORAKOM – OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA

2. ustvarjalno popolne z naslovom KORAK ZA KORAKOM – OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA bo potekalo v četretek, 10. 12. 2015 ob 15.30 uri na Visoki zdravstveni šoli v Celju, v predavalnici C. Na srečanje se je potrebno prijaviti po e-pošti: info@vzsce.si do 7. 12. 2015. Ustvarjalno popoldne bo potekalo v manjši skupini, zato je število prijav omejeno.

Ustvarjalno tutorsko popoldne z naslovom KORAK ZA KORAKOM – OD IDEJE DO DIPLOMSKEGA DELA je potekalo v torek, 10. 11. 2015, in je bilo namenjeno absolventom in kandidatom, ki pripravljajo dispozicijo oz. diplomsko delo.

Z nami sta izkušnje delili absolventka VZŠCE, Tina Razlag Kolar, in diplomantka VZŠCE, Alenka Marcen.

Tina Razlag Kolar je predstavila svojo izkušnjo s pripravo kakovostne dispozicije diplomskega dela in podala usmeritve, kako pripraviti kakovostno dispozicijo diplomskega dela od ideje do končne priprave.

Alenka Marcen pa je predstavila svojo izkušnjo, kako izdelati kakovostno diplomsko delo. Njeno diplomsko delo je bilo nagrajeno na letošnji študentski konferenci. Moderator omizja in diskusijeje bil viš. pred. mag. Boris Miha Kaučič, ki je bil mentor/somentor več diplomskih del na študijskem programu prve stopnje.

 

Objava v Utripu/december 2015