| SI | EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Delavnica Svetloba kor vir življenja in barv

14.6.2022

Svetloba je vir življenja, brez nje tudi barv ne bi bilo. V delavnici bomo spoznavali svetlobo, nastanek barv in nihove vpliv na fizično, čustveno in miselno raven človeka. Predavateljica vas bo usmerjala v spoznanja o sebi, o lastni naravni energiji, o zgradbi energijskega sistema in energijskem polju okrog telesa. Posebno pozornost bo posvetila energijskim vrtincem (čakram), na katere lahko delujemo z  barvami in hkrati krepimo moč notranjih organov. Tako bomo imeli možnost spoznavati sebe in druge v luči duhoven rasti in boljšega počutja. 

 

Delavnica bo potekala v torek, 14. junija 2022, med 15:30 in 17:30 uro, v predavalnici A na Visoki zdravstveni šoli v Celju, Mariborska cesta 7, Celje.

 

Nekaj besed o izvajalki delavnice osebne rasti:

Milena Plut Podvršič, dr. med., se poleg medicinske prakse že 35 let ukvarja s komplementarnimi oblikami zdravljenja, zlasti z vidika energijskih pretokov ter miselnih in čustvenih vzorcev. Svoje znanje medicine je dopolnila z znanji iz akupunkture, refleksno conske masaže stopal, barvne terapije, mentalne dinamike, psiho-kibernetike esenov in reiki-a. Človeku pristopa z obeh vidikov. Je habilitirana visokošolska učiteljica na Fakulteti za aplikatevne vede, pripravlja kandidate za poklic refleksoterapevta in bioterapevta. Napisala je tudi knjigo Pot do srca. Zdaj je njen glavni cilj približati znanja komplementarne medicine čim več ljudem.

 

Splošne informacije

Kotizacija znaša 50 evrov. Na delavnico se je potrebno prijaviti z e-prijavnico, ki je dostopna na https://forms.gle/fsCMW5gUvUJtEzFj9

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest oz. najkasneje do 7. 6. 2022. Število mest je omejeno. Odjave upoštevamo do pet dni pred usposabljanjem. Po tem roku odjav ne upoštevamo in obračunamo vrednost kotizacije.

Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

 

Dodatne informacije:

Center za vseživljenjsko izobraževanje in karierno svetovanje, tel.: 03 428 79 00 ali po e-pošti: ivis@vzsce.si

Na koledar