| SI | EN
EN
15. Študentska konferenca
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
15. Študentska konferenca
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Izjave študentov

Velika prednost študija na VZŠCE je, da so predavanja v popoldanskemu času, kar omogoča, da lahko ob študiju delamo. Prednosti samega študija so tudi:

-         odnosi med profesorji in študenti so zelo sproščeni, a kljub temu profesionalni,

-         prvi rok izpita odločimo študentje sami, tudi izven izpitnih obdobji, profesorji pa nas pri tem spodbujajo in so nam vedno na voljo za dodatna vprašanja,

-         šola omogoča mednarodno sodelovanje z različnimi šolami, tako imamo študentje možnost spoznati različne oblike študija, različne načine življenja, vsekakor pa veliko različnih ljudi.

Menim, da so tri besede zagotovo premalo, da bi lahko opisala tako kakovostno šolo, če pa že morem izbrati: profesionalnost, povezanost, kakovost.


 • Tjaša Lešničar Ojstrež, diplomantka
  Tjaša Lešničar Ojstrež, diplomantka

VZŠCE je okolje, ki je dostopno in prilagodljivo in daje poglobljeno strokovno znanje ter možnost udejstvovanja na različnih področjih in tekmovanjih na mednarodni ravni.

 • Tilen Menart, diplomant
  Tilen Menart, diplomant

Največji doprinos k prepoznavnosti in kakovosti VZŠCE so zagotovo strokovno podkovani, kompetentni in kakovostni visokošolski učitelji.

Študij na VZŠCE je strokoven, kakovosten in obsežen.

 • Andreja Hrastovec, diplomantka
  Andreja Hrastovec, diplomantka

Študij na VZŠCE lahko označim kot poučen, prilagodljiv, strokoven.

Kot prednosti študija bi izpostavil prilagodljivost študentom, predavanja in obveznosti v popoldanskem času, možnost dogovora s predavatelji za datume izpitnih rokov in sodobno opremljeni prostori.


 • Miha Boh, diplomant
  Miha Boh, diplomant