| SI | EN
Informativni dnevi, petek, 14.2. ob 10. in 16. uri, sobota, 15.2. ob 10. uri
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Informativni dnevi, petek, 14.2. ob 10. in 16. uri, sobota, 15.2. ob 10. uri
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Novice

 • Projektni sestanek MICE-ICU

  12. 5. 2017
  V ponedeljek, 24. aprila in torek, 25. aprila 2017 je na Visoki zdravstveni šoli v Celju potekal drugi projektni sestanek v okviru mednarodnega projekta MICE-ICU.
 • Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev

  4. 4. 2017
  Visoka zdravstvena šola v Celju je v okviru javnega razpisa Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih v letih 2016-2018 pridobila sredstva za izvedbo projekta "Krepitev vpetosti Visoke zdravstvene šole v Celju v mednarodni prostor". V okviru projekta bomo v študijskem procesu gostili šest tujih visokošolskih učiteljev.
 • 5. Evropska študentska konferenca

  4. 4. 2017
  Letošnja že 5. Študentska konferenca študentov zdravstvene nege bo potekala v Magdeburgu med 20. in 26. oktobrom 2017. Gostiteljica konference bo School of Nursing Goslar (Nemčija). Na konferenci bodo poleg gostiteljev sodelovali še študenti in visokošolski učitelji iz University of Lincoln (Velika Britanija), Medical University of Lublin (Poljska) in Visoke zdravstvene šole v Celju. Tema letošnje konference bo Staranje populacije.
 • Projekt CompRU

  4. 4. 2017
  Visoka zdravstvena šola v Celju se vključuje v mednarodno raziskavo z naslovom »Raziskovalne kompetence«, ki poteka v okviru raziskovalnega in razvojnega projekta Competence of the use of research knowledge in nursing – International evaluation and comparison – CompRU. Namen raziskave je oceniti kompetence študentov zdravstvene nege in diplomiranih medicinskih sester/diplomiranih zdravstvenikov glede raziskovalnega znanja.
 • Erasmus mobilnost

  3. 4. 2017
  Na Erasmus mobilnost z namenom opravljanja prakse sta odšli dve študentki VZŠCE: Selma Omerovič in Špela Kovač. Dvomesečno prakso bosta opravljali v kliničnem okolju partnerske institucije University of Rijeka, Faculty of health studies v Reki na Hrvaškem.
 • Objavljen Razpis za vpis v magistrski študijski program Paliativna oskrba

  28. 3. 2017
  Na spletni strani VZŠCE in na portalu eVš je objavljen Razpis za vpis v magistrski študijski program Paliativna oskrba za študijsko leto 2017/18.
 • Prispevek o VZŠCE v oddaji Dobro jutro na VTV

  2. 2. 2017
  Na povezavi si lahko ogledate prispevek o VZŠCE v oddaji Dobro jutro na VTV.
 • Izšla mednarodna znanstvena monografija

  11. 1. 2017
  Visoka zdravstvena šola v Celju je v sodelovanju z School of Nursing Germany, University of Lincoln, School of Health and Social Care in Medical University of Lublin, Faculty of Health Sciences, izdala mednarodno znanstveno monografijo z naslovom MULTICULTURAL SOCIETY AND AGING – CHALLENGES FOR NURSING IN EUROPE.
 • Prispevek na RTV SLO- magistrski študijski program Paliativna oskrba

  4. 1. 2017
  Prispevek o magistrskem študijskem programu Paliativna oskrba na RTV Slovenija. Vabljeni k ogledu.
 • VZŠCE uspešna s prijavo na razpisu »Krajša gostovanja tujih strokovnjakov na slovenskih visokošolskih zavodih v letih 2016 – 2018«

  14. 12. 2016
  VZŠCE je bila uspešna s prijavo na razpis »Krajša gostovanja tujih strokovnjakov na slovenskih visokošolskih zavodih v letih 2016 – 2018«. S podporo MIZŠ in EU bomo tako lahko gostili 6 tujih visokošolskih učiteljev in strokovnjakov do poletja 2018.