| SI | EN
Informativni dnevi, petek, 14.2. ob 10. in 16. uri, sobota, 15.2. ob 10. uri
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Informativni dnevi, petek, 14.2. ob 10. in 16. uri, sobota, 15.2. ob 10. uri
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Študenti

Visoka zdravstvena šola v Celju v okviru programa ERASMUS + kandidira za dotacijo za dodelitev štipendije za študij in opravljanje prakse v tujini.
Če vas zanima študij ali opravljanje prakse v tujini in želite del svojih študijskih obveznosti opraviti na eni izmed partnerskih institucij vas vabimo, da se odzovete povabilu za prijavo na Razpis za mobilnost študentov z namenom študija ali opravljanja prakse v tujini v okviru programa Erasmus + za programsko leto 2018-2020.   

Na spodnjih povezavah sta objavljena razpisa ter prijavnici.

Razpis Zavoda za novodobno izobraževanje

Zavod za novodobno izobraževanje kot koordinator konzorcija katerega članica je tudi Visoka zdravstvena šola v Celju objavlja razpis za 4 dodatna prosta mesta za mobilnost študentov z namenom praktičnega usposabljanja v tujini v okviru programa Erasmus+ in projekta Mobility for enhancement of students' employability.

Mednarodna mobilnost študentke Melite Bergant

V študijskem letu 2014/2015 se je za mednarodno mobilnost z namenom opravljanja kliničnega usposabljanja v tujini odločila študentka Melita Bergant. Melita Bergant je študentka 3. letnika Zdravstvene nege na Visoki zdravstveni šoli v Celju. V okviru sklenjenega bilateralnega sporazuma z visokošolskim zavodom Medical University of Lublin na Poljskem študentka odpravlja trimesečno klinično usposabljanje na področju Zdravstvene nege žene in na področju Zdravstvene nege kirurškega bolnika.

Mobilnost v preteklih študijskih letih

Manuela Petanić

Lea Plevčak