| SI | EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Študenti

Visoka zdravstvena šola v Celju v okviru programa ERASMUS + kandidira za dotacijo za dodelitev štipendije za študij in opravljanje prakse v tujini.
Če vas zanima študij ali opravljanje prakse v tujini in želite del svojih študijskih obveznosti opraviti na eni izmed partnerskih institucij vas vabimo, da se odzovete povabilu za prijavo na Razpis za mobilnost študentov z namenom študija ali opravljanja prakse v tujini v okviru programa Erasmus + za programsko leto 2018-2020.   

Na spodnjih povezavah sta objavljena razpisa ter prijavnici.

Razpis Zavoda za novodobno izobraževanje

Zavod za novodobno izobraževanje kot koordinator konzorcija katerega članica je tudi Visoka zdravstvena šola v Celju objavlja razpis za 4 dodatna prosta mesta za mobilnost študentov z namenom praktičnega usposabljanja v tujini v okviru programa Erasmus+ in projekta Mobility for enhancement of students' employability.

Mednarodna mobilnost študentke Melite Bergant

V študijskem letu 2014/2015 se je za mednarodno mobilnost z namenom opravljanja kliničnega usposabljanja v tujini odločila študentka Melita Bergant. Melita Bergant je študentka 3. letnika Zdravstvene nege na Visoki zdravstveni šoli v Celju. V okviru sklenjenega bilateralnega sporazuma z visokošolskim zavodom Medical University of Lublin na Poljskem študentka odpravlja trimesečno klinično usposabljanje na področju Zdravstvene nege žene in na področju Zdravstvene nege kirurškega bolnika.

Mobilnost v preteklih študijskih letih

Manuela Petanić

Lea Plevčak

Neja Grobelnik

Aljaž Štorman