| SI | EN

Kdo so tutorji VZŠCE

Kemal Ejub, študent 2. letnika ZN, koordinator tutorjev
Odnosi so ključ do uspeha. Gradite odnose, spoštovanje in znanje. Za nasvet in pomoč sem vam na voljo.
Zakaj sem se odločila za tutorstvo? Rada pomagam, poslušam, sprejemam izzive in jih rešujem. Prepričana sem, da za vsak problem obstaja vsaj ena rešitev. Tu smo za vas, da vam pomagamo in olajšamo študijsko leto.
Obiskujem tretji letnik VZSCE. Za študij sem se, kljub mojim letom, odločila predvsem zato, ker bi rada obdržala moje delovno mesto v ZD Zagorje. Delam v splošni ambulanti in v ambulanti NMP. Začetek študija je bil težek. Srečo imam,da se v generaciji zelo razumemo in sodelujemo, vzpodbujamo, tako da mi je že iz teh razlogov v užitek voziti se v Celje na predavanja. Velikokrat smo bili v stiski, kako naprej, obrnili smo se tudi na tutorje. Vedno so nam bili pripravljeni priskočiti na pomoč, zato sem se tudi jaz odločila, da se priključim tutorstvu.
Sem študentka drugega letnika. Za tutorstvo sem se odločila, ker sem v svoji delovni karieri spoznala, da je timsko delo ena najpomembnejših vrlin za uspešno delo. V službi se večkrat srečam v vlogi mentorja in v veselje mi je sprejeti izzive in prenašati znanje, spodbudo in pomoč ostalim.
Afriški pregovor pravi »Če želite biti hitri, pojdite sami. Če želite priti daleč, pojdite skupaj«. Spoštovanje, sodelovanje, korekten odnos in dobra volja so ključ do uspeha. Za nasvet in moralno podporo sem vam na voljo.
Sem Andrej in prihajam iz Zasavja. Za tutorstvo sem se odločil, ker se mi zdi pomembno, da imaš v času študija na voljo nekoga, ki ti je v pomoč z raznimi informacijami, izkušnjami ter znanjem.
Lilijana Peterca, študentka 2. letnika