| SI | EN
1. prijavni rok podaljšan do 9. 6. 2020.
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
1. prijavni rok podaljšan do 9. 6. 2020.
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Izobraževanje in izpopolnjevanje učiteljev in mentorjev

Uporaba negovalnih diagnoz NANDA International v praksi

V ponedeljek, 14. 1. 2019, je na VZŠCE potekala že druga ponovitev delavnice z naslovom Uporaba negovalnih diagnoz Nanda - International v praksi. Udeležili so se je visokošolski učitelji in sodelavci s področja zdravstvene nege.
V sredo, 25. 4. 2018, je na VZŠCE potekala učna delavnica z naslovom Uporaba negovalnih diagnoz NANDA International v praksi, ki so se je udeležili visokošolski učitelji VZŠCE.

Učna delavnica Kvalitativna raziskovalna paradigma v zdravstveni negi - 2. del

Center za vseživljenjsko izobraževanje in karierno svetovanje je 9. 4. 2016 organiziral delavnico z naslovom Kvalitativna raziskovalna paradigma v zdravstveni negi - 2.del. Delavnica je bila namenjena visokošolskim učiteljem in sodelavcem VZŠCE.

Učna delavnica Kvalitativna raziskovalna paradigma v zdravstveni negi - 1. del

Center za vseživljenjsko izobraževanje in karierno svetovanje je v soboto, 5.3.2016, organiziral delavnico z naslovom Kvalitativna raziskovalna paradigma v zdravstveni negi. Delavnice, ki jo je vodila doc. dr. Joca Zurc, se je udeležilo 15 visokošolskih učiteljev VZŠCE.

Zagotavljanje kakovosti in verodostojnosti diplomskega dela skozi metodo strokovne recenzije

CVIKS je v četrtek, 18. 02. 2016, ob 16. uri organiziral srečanje recenzentov diplomskih del z naslovom Zagotavljanje kakovosti in verodostojnosti diplomskega dela skozi metodo strokovne recenzije.

 

Preverjanje in ocenjevanje znanja, 5. 12. 2015

Usposabljanje za visokošolske učitelje/sodelavce VZŠCE z naslovom Preverjanje in ocenjevanje znanja je potekalo na VZŠCE v soboto, 5. 12. 2015.
Foto utrinki

Šola raziskovanja za mentorje diplomskih del, februar - april 2014

Delavnice kvalitativnega in kvantitativnega raziskovanja sta vodila doc. dr. Kristijan Breznik in izr. prof. dr. Janez Vogrinec.

Visokošolska didaktika, 10. in 24. 3. 2012

Učna delavnica z ATLAS.ti, 24. 9. 2016

Izobraževanja za mentorje kliničnega usposabljanja

VZŠCE vsakoletno pripravlja delavnice za mentorje kliničnega usposabljanja. Na povezavah so objavljeni programi izobraževanj, katerih se je udeležilo skupaj preko 650 udeležencev.