Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi

Izjave študentov

Velika prednost študija na VZŠCE je, da so predavanja v popoldanskemu času, kar omogoča, da lahko ob študiju delamo. Prednosti samega študija so tudi:

-         odnosi med profesorji in študenti so zelo sproščeni, a kljub temu profesionalni,

-         prvi rok izpita odločimo študentje sami, tudi izven izpitnih obdobji, profesorji pa nas pri tem spodbujajo in so nam vedno na voljo za dodatna vprašanja,

-         šola omogoča mednarodno sodelovanje z različnimi šolami, tako imamo študentje možnost spoznati različne oblike študija, različne načine življenja, vsekakor pa veliko različnih ljudi.

Menim, da so tri besede zagotovo premalo, da bi lahko opisala tako kakovostno šolo, če pa že morem izbrati: profesionalnost, povezanost, kakovost.


 • Tjaša Lešničar Ojstrež, študentka
  Tjaša Lešničar Ojstrež, študentka

Moj cilj po opravljenem študiju na VZŠCE je v prvi vrsti napredovati na delovnem mestu ter nadaljevati študij na magistrskem študiju.

VZŠCE je okolje, ki je dostopno in prilagodljivo in daje poglobljeno strokovno znanje ter možnost udejstvovanja na različnih področjih in tekmovanjih na mednarodni ravni.

 • Tilen Menart, študent
  Tilen Menart, študent

Največji doprinos k prepoznavnosti in kakovosti VZŠCE so zagotovo strokovno podkovani, kompetentni in kakovostni visokošolski učitelji.

Študij na VZŠCE je strokoven, kakovosten in obsežen.

 • Andreja Hrastovec, študentka
  Andreja Hrastovec, študentka

Študij na VZŠCE lahko označim kot poučen, prilagodljiv, strokoven.

Kot prednosti študija bi izpostavil prilagodljivost študentom, predavanja in obveznosti v popoldanskem času, možnost dogovora s predavatelji za datume izpitnih rokov in sodobno opremljeni prostori.

Po uspešno opravljenem študiju je moj cilj, da bi se zaposlil v bolnišnici ali zdravstvenem domu.

 • Miha Boh, študent
  Miha Boh, študent