| SI | EN
EN
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Novice
 • 08.11.2022
  Evropska konferenca študentov zdravstvene nege
  Študenti Fakultete za zdravstvene vede v Celju se tudi letos udeležujejo Evropske konference študentov zdravstvene nege, ki poteka v Nemčiji, v mestu Magdeburg. Poleg študentov FZVCE, sodelujejo še študenti zdravstvene nege iz Finske, Poljske, Hrvaške, Velike Britanije in Nemčije.
 • 16.09.2022
  Preoblikovanje v Fakulteto za zdravstvene vede v Celju
  Z veseljem vas obveščamo, da se je Visoka zdravstvena šola v Celju na podlagi sklepa Sveta Nacionalne agencije za visoko šolstvo in vpisa v sodni register preoblikovala v FAKULTETO ZA ZDRAVSTVENE VEDE V CELJU. V novo študijsko leto 2022/23 tako stopamo z uresničenima dvema strateškima ciljema visokošolskega zavoda, preoblikovanjem v fakulteto ter izvedbo študija za 1. generacijo rednih študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Zdravstvena nega.
 • 05.07.2022
  Izvedena predavanja tuje gostujoče predavateljice Branke Rimac
  Na VZŠCE smo konec meseca junija (29. in 30. junija 2022) v okviru predmeta Uvod v zdravstveno gerontologijo gostili g. Branko Rimac iz Kliničnega centra Zagreb. Gostja je študentom predstavila paliativno oskrbo na Hrvaškem. Predavanje je bilo izvedeno v okviru projekta "Nadgradnja mednarodnega sodelovanja Visoke zdravstvene šole v Celju", ki se izvaja v okviru Javnega razpisa: Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih 2019-2022. Javni razpis delno financira Evropska unija, in sicer iz evropskega socialnega sklada. Javni razpis se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.
 • 15.06.2022
  Predavanje tuje gostujoče predavateljice Branke Rimac
  V sredo, 29. 6. 2022 in v četrtek, 30. 6. 2022 bodo okviru predmeta Uvod v zdravstveno gerontologijo (študijski program Paliativna oskrba) izvedena predavanje tuje gostujoče predavateljice Branke Rimac. Predavanja se bodo pričela ob 16.00 uri in trajala 4 pedagoške ure. Vljudno vabljeni k udeležbi!
Dogodki
 • 7.10.2022
  Sodelovanje FZVCE na Dnevu raziskovalcev
  V petek, 7.10.2022, je v organizaciji Regijskega študijskega središča potekal Dan raziskovalcev, na katerem je sodelovala tudi naša fakulteta. Obiskovalci so se lahko preizkusili tudi v znanju temelnjih postopkov oživljanja.
  VEČ >>>

Sodelujemo z: