Kakovostni izobraževalni in raziskovalni programi
Novice
 • 28.11.2018
  Partnersko srečanje projekta QualMent
  26. in 27. novembra 2018 je na VZŠCE potekalo prvo partnersko srečanje evropskega razvojnega in raziskovalnega projekta Quality mentorship for developing competent nursing students (QualMent), ki je bil izbran v okviru programa Erasmus+, Strateška partnerstva v visokošolskem izobraževanju. Sestanka so se poleg predstavnikov VZŠCE udeležili tudi predstavniki partnerskih inštitucij, ki sodelujejo v projektu - Evropska federacija združenj medicinskih sester (EFN), Univerza v Oulu (Finska), Univerza Alicante (Španija) in Univerza zdravstvenih ved (Litva).
 • 16.11.2018
  Nova Strategija razvoja VZŠCE za obdobje 2019 – 2023
  Senat in Upravni odbor VZŠCE sta sprejela Strategijo razvoja VZŠCE za novo petletno obdobje. Strategija je oblikovana na podlagi dosedanjih dosežkov VZŠCE na vseh področjih delovanja (izobraževalna dejavnost, razvojno-raziskovalna dejavnost, mednarodna dejavnost, družbeno-odgovorno delovanje ter delovanje zavoda), relevantnih strateških dokumentov na področju visokošolskega izobraževanja ter stroke zdravstvenih ved ter potreb regionalnega, nacionalnega in mednarodnega okolja.
 • 15.11.2018
  Udeležba magistrske študentke na znanstveni konferenci
  Magistrska študentka Branka Šifer Grobelnik se je udeležila znanstvene konference z naslovom Celostna obravnava pacienta, ki je potekala 15. 11. 2018 na Fakulteti za zdravstvene vede Univerze v Novem mestu, kjer je predstavila prispevek z naslovom Izkušnje medicinskih sester pri komunikaciji s svojci.
 • 25.10.2018
  Uvod v študij za študente magistrskega študija
  Z uvodom v študij so pričeli študijski proces tudi študenti magistrskega študijskega programa Zdravstvena nega.
Dogodki
 • 14.1.2019
  Učna delavnica NANDA
  Učna delavnica z naslovom Uporaba negovalnih diagnoz NANDA International v praksi bo potekala v ponedeljek, 14. 1. 2019 ob 16.00 uri v predavalnici B na Visoki zdravstveni šoli v Celju. Delavnica je namenjena visokošolskim učiteljem in sodelavcem VZŠCE.
  VEČ >>>
 • 3.12.2018
  Zagovor diplomskega dela
  Obveščamo vas, da bo študentka Tanja Plevčak zagovarjala diplomsko delo z naslovom Življenje pacientov, zdravljenih s peritonealno dializo v ponedeljek, 3. decembra 2018, ob 14.30 uri.
 • 16.11.2018
  ODPOVED delavnice Psihološka podpora in pomoč zdravstvenim delavcem po kriznih dogodkih
  Zaradi bolezni ene od izvajalk je delavnica odpovedana.
  VEČ >>>

Sodelujemo z: